Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, çeşitli programlarla katılmak üzere İstanbul'dan bindiği uçakla Ordu'ya gelmek üzere hareket etti. Ordu-Giresun Havalimanına kadar gelen ve içerisinde Bakan Dönmez'in bulunduğu uçak, kentte etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Ordu’ya inemezken Ankara'ya iniş gerçekleştirdi.

 “İptal olan programımızı telafi edeceğiz”

Bakan Dönmez, hava muhalefeti nedeniyle katılım sağlayamadığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına ise telekonferans yoluyla katılım sağladı.

Ankara’ya iner inmez Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i video konferans ile arayan Bakan Dönmez hem iftara katılanların Ramazanı’nı tebrik etti hem de iptal olan programın telafisini yapacaklarını söyledi. Protokol üyeleriyle selamlaşan Bakan Dönmez, bazı şehit aileleriyle de görüşerek hal ve hatırını sordu.

Bakan Dönmez konuşmasında, “Programa katılan herkese selamlarımı iletiyorum. En kısa zamanda inşallah telefi edeceğiz” dedi.

Başkan Güler’de Bakan Dönmez’e, kendilerini çok beklediklerini ifade ederek en kısa zamanda Ordu’da ağırlamak istediklerini dile getirdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi