Vali İrfan Balkanlıoğlu, Karapınar Mahallesi, Atatürk Bulvarında faaliyet gösteren Yücel Cam Yapı Elemanları Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Yücel, Fabrika Müdürü Şahin Kabataş Ve Üretim Sorumlusu Mehmet Yalçın tarafından karşılandı.
Şirket ile ilgili Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi veren Yücel Cam Yapı Elamanları Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Yücel, şirketin temelinin Yücel Alüminyum girişimiyle 1982 yılında atıldığını, 1997 yılında Yücel Cam Yapı Elamanları Ltd. Şti. olarak kurumsallaştığını ve bugün 3 bin metre kare kapalı alanda, dış cephe sistemleri ile cam alanında faaliyet gösterdiğini söyledi.

Kaliteden ödün vermediklerinin altını çizen Yücel,”Yücel Alüminyum olarak tüm faaliyet alanlarında sürekli gelişme ve büyümeyi hedefliyoruz. Ordu’da yeni yatırımlarımız devam edecektir” diyerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretin sonunda şirketin üretim bölümlerini gezerek, bilgi aldı ve Ordu ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı Yücel Cam Yapı Elamanları Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Yücel’e teşekkür ederek tesisten ayrıldı.

Bacınoğlu Orman Ürünleri’ne Ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Yücel Cam Yapı Elamanları Ltd. Şirketi’nin ardından aynı yerde bulunan Bacınoğlu Orman Ürünleri adlı firmayı ziyaret etti.

Firma sahipleri Osman Bacınoğlu, Yılmaz Bacınoğlu ve Fuat Bacınoğlu tarafından karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, firmanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Bacınoğlu Orman Ürünleri firmasının, orman ürünleri üzerine üretim ve satış yapmak üzere Şarkiye Mahallesinde 1985 yılında, aile işletmesi olarak kurulduğunu söyleyen firma sahiplerinden Yılmaz Bacınoğlu, “Orman ürünleri satış ve pazarlama faaliyeti üzerine 1985 yılında kurduğumuz firmamızı, her geçen gün büyüterek bugünlere getirdik. 2012 yılında Karapınar Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki arazi üzerine yaptığımız yatırımla, 1.500 m2 kapalı alanda, mobilya sanayinin ihtiyaç duyduğu ürünlerin satışını ve pazarlamasını yapmaktayız. Ödediğimiz vergi ve yarattığımız istihdamla Ordu ekonomisine azda olsa katkıda bulunmaktayız. Bundan sonra da işimizi daha da büyütüp, daha çok istihdam yaratmanın gayreti içinde olacağız” dedi. 

Ordu ekonomisinin daha çok gelişmesi için özel sektöre ve işadamlarına moral ve motivasyon vermek amacıyla ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Her yeni yatırım, her yeni işyeri açılışı veya mevcut işini büyütme, yeni istihdam demektir. İşsizliğin azalması demektir. Verginin artması demektir. Onun için özel müteşebbisleri her zaman destekliyoruz. Onlara moral ve motivasyon vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da ziyaretler gerçekleştiriyoruz” dedi. 

Hüner Unlu Mamullere Ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Bacınoğlu Orman Ürünleri firmasını ziyaretinin ardından Sırrıpaşa Caddesi’nde bulunan Hüner Unlu Mamuller adlı işyerini ziyaret etti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüner Unlu Mamuller Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sazkaya, 1990 yılından beri Ordu’da unlu mamuller üzerine faaliyet gösterdiklerini söyleyerek, ”Ordu’da iki şubeli olarak gösterdiğimiz faaliyetimiz, cafe-pastane olarak devam etmektedir. Daha iyi, daha kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Unlu mamullerin üretildiği bölümler ile diğer birimleri gezerek bilgi alan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Hüner Unlu Mamuller Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sazkaya’ya, çalışmalarında başarılar diledi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi