Vali Balkanlıoğlu, Hastaneye gelişinde Medicalpark Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney, Medicalpark Ordu Hastanesi Mesul Müdürü Dr.Mehmet Sağra, Başhekim Dr.Göksal Şahin, Medicalpark Ordu Hastanesi Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Dr. Mithat Yağlı tarafından karşılandı.
Medicalpark Ordu Hastanesi ile ilgili Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi veren Genel Müdür Murat Kalafat, ”Yaklaşık 17 bin metrekare kapalı alana sahip hastanemiz 38 gözlem yatağı dahil, 206 yatak kapasitelidir. Hastanemizde ayrıca, 47 yoğun bakım yatağı, 6 ameliyathane, 50 doktor ve 520 personel bulunmaktadır” dedi.
 Medicalpark Ordu Hastanesi’nin personel, teknik donanım ve alt yapısıyla Ordu'ya değil bölgeye ve Türkiye'ye hitap eden bir hastane olduğunu belirten Genel Müdür Kalafat, ”Amacımız, Ordu halkının her türlü tedaviyi hastanemizde alabilmelerini sağlamak. Kurum olarak insan sağlığını her şeyin üstünde tutuyor, en iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak için çalışıyoruz” diyerek, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 Vali İrfan Balkanlıoğlu, ‘herkes için sağlık’ ilkesiyle hizmet vermek için yola çıkan Medicalpark Hastanesi’nin sadece Ordu için değil, diğer komşu iller için de bir kazanım olduğunu belirterek, Medicalpark Hastanesi'nin bölgeye kazandırılmış olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.
 Vali Balkanlıoğlu, ”Sağlık hizmetlerinde memnuniyet son derece önemlidir. Başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi