OrduYorum/Salih Tosun
Altınordu Belediye Basın Müdürü Şahin Sevinç ve beraberinde basın çalışanı Recep Altun ile beraber gazetemizi ziyaret etti.
Ziyaret araya giren ramazan ve yoğun cumhurbaşkanlığı seçimi nedeni ile geç kalınmış bir iade-i ziyaretti. Ziyaret hem mesleki konularda hem de çeşitli güncel konularda sohbet şeklinde geçti.
Ziyaret nedeni ile kısa bir değerlendirme yapan Altınordu Basın Müdürü Şahin Sevinç, basın bizim için çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Basın bizlerin çalışmalarına olumlu öneri ve eleştirileri ile katkı sunan çalışma paydaşlarımızdır. Bu anlamda bizler her zaman basınla iç içe ve sorunların çözümü noktasında da birlikte beraber çalışmalar yapabileceğimiz çalışma arkadaşlarımızdır dedi.
Ziyaret nedeni ile kendilerine teşekkür eden gazetemiz genel yayın yönetmeni Hasan Özata’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken basının en büyük sıkıntısının sayın başkanların haber anlamında yaptıklarını gönderip yayınlamanın ötesinde halkın çeşitli birimler ki bu birimler iki belediyemizin yeni kurulmasından kaynaklı olarak bilgilendirilmesi en azından haftalık basın bültenleri ile veya gazete ilanları ile yapılmalıdır. Umuyorum bu ve benzer sıkıntılar önümüzdeki süreçte hızla giderilir. Elbette beklentimiz ve umudumuz bu yöndedir dedi.
Son olarak Altınordu Belediyesi Basın Müdürü ve çalışanlarına teşekkür ediyor bu ziyaretin iyi bir sohbet ve güzel bilgi alışverişi olduğunu söyleyebilirim dedi. 

Editör: Haber Merkezi