Ordu il ve ilçe esnaf ziyaretleri programlarını yeniden başlatan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, ikinci tur programlarını memleketi Gölköy’den başlattı.
Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ülke genelinde başlatmış olduğu esnaf ziyaretlerine, il yönetim kurulumuz ve Gölköy ilçe yönetim kurulumuzla birlikte doğup büyüdüğüm memleketim Gölköy ilçemizde devam ettik. Gölköy esnafını ziyaret ederek, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamlarını ilettik. Esnafımızın sorunlarını not alarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ilettik. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gölköy’de de halkımızın, esnafımızın, çiftçimizin derdi sıkıntı var. Bunları not aldık ve Genel Başkanımıza ve milletvekillerimize ileteceğiz. Gölköylü hemşehrilerimizin şahsım ve teşkilatlarımıza gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz sevgi saygılarımı sunuyorum” dedi.


“11 yıldır Gölköy yolu bitirilemedi”
Pazar ziyaretinde vatandaşların Gölköy yolunun 10 yılı aşkın bir süredir yapılamamasından dert yandığını ifade eden İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, “Ülkeyi yönetenlerin ne yazık ki eşit ve adil hizmet anlayışından yoksunlar. 11 yıldır Ordu - Ulubey - Gürgentepe - Gölköy Yolu bitirilemedi. Bir ablamız, yolların bozuk olması nedeniyle çocuklarının ziyarete gelmediğinden dert yanması yolun bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Gürgentepe-Gölköy arasındaki yol çalışmalarına hala başlayamadılar. Ama yine de birileri çıkıp reklam olsun diye 2021 sonunda yapılacak bitecek diye 11 yıldır olduğu gibi yine açıklamalar yapıyor. Halkın taleplerine kulak tıkayanlar, hala vaatte bulunmaya devam ediyor. Önce verdiğiniz sözlerini yerine getirin” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi