Öğretmenler günü vesilesi ile gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ünye Belediyesi’nin yıl içerisinde ki birçok eğitim faaliyetinde Milli Eğitim Müdürlüğüne her türlü desteği verdiğini belirterek, bu konuda ki hassasiyetinden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

 “Öğretmenlerimiz İlim ve İrfan Rehberidir”

Ziyarette konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Türkiye’nin global krizle birlikte önemli bir sınavdan geçtiğini belirterek geleceğin üretken bir nesile bağlı olduğunun altını çizdi.

Başkan Tavlı, “Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmesi; vatanperver, bilinçli, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesiller yetişmesine bağlıdır. Tarih yazacak bu nesiller ise aynı değer ve yargıları benimseyebilmiş öğretmenlerimizin varlıklarıyla olacaktır. Bu kutsal yolda bizlerin, kıymetli öğretmenlerimize güveni ve desteği tamdır. Bu vesileyle bu önemli günde görevini sorumluluk bilinci ve eğitim sevdası ile yerine getiren öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü´nü” içtenlikle kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mukaddes görevlerini icra etmek uğruna şehit düşen kahraman öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal eden tüm ilim, irfan bekçilerine Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi