Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, millete hizmet yolunda Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığının önemli bir dönemeç olduğunun altını çizdi. Başkan Tekintaş 13 yıldır hızla büyüyen Türkiye ekonomisinin bundan sonra hızını artırarak daha da yukarılara çıkacağını ifade etti.
 
İlk adım anıtı önünde AK Parti Ordu İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen organizasyona katılan Başkan Tekintaş,. burada vatandaşlarla sohbet ederek Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.
 
Halka Hizmet Hakka Hizmettir
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak ifade eden Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanlığı için aday oldu. 13 yıldır büyüyen ekonomisi, yükselen demokrasisi ile örnek bir ülke haline gelen Türkiye’den bahsediyoruz. Artık gündemi belirlenen bir Türkiye yok, gündem belirleyen bir Türkiye var. Her alanda yaşanan gelişmelere hepimiz çok yakında tanık oluyoruz. Sayın Başbakanımızın adaylığı sadece ülkemiz için değil, gönül coğrafyamız için de büyük öneme sahiptir. İnşallah Ordu’dan çok büyük bir oy oranı ile Başbakanımıza destek olarak, büyük bir zafere imza atacağız. 10 Ağustos büyük bir zaferin adı olacak. Allah utandırmasın, sonuçların şimdi’den milletimize hayırlı olsun, dedi.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi