Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin,’’Ordulu tüm seçmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum.Bizleri mahcup etmediler.’’dedi.
İlk kez Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına giden Milyonlar 12.Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan olarak belirledi.
   Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,12 yıl başbakanlık görevinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet üyelerinin Ordu şehrine hizmet getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını, Ordulu vatandaşların ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gerekli desteği verdiğini söyledi.
Başkan Tekintaş,Ordululara verdiği destekten dolayı teşekkür ederken,konuşmasında "Ordulu tüm seçmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bizleri mahcup etmediler. Başbakanımızın Cumhurbaşkanı adayı olarak yola çıktığı Temmuz ayından itibaren, mitinglerde ve diğer zamanlarda ortaya koydukları desteklerle bu işin bittiğinin sinyalini vermişlerdi. Ordu ilimizde yüzde 67'lik oranla Sayın Başbakanımıza hak ettiği desteği verdik. Sayın Başkanımız 12 yıllık görev süresi içinde hükümet üyeleriyle birlikte bizlere beklediğimiz her hizmeti vermek için gece gündüz demeden seferber oldu. Dolayısıyla bizlerde oy oranını artırarak her seçimde destek vermeye devam ettik. İnanıyorum ki Başbakanımız 12. Cumhurbaşkanı olarak şimdi inşallah Türkiye'ye yeni Cumhurbaşkanının kim olduğunu göstermiş oldu. Altınordu ilçemizde 92 mahallemizde aldığımız sonuçta bizim bundan sonra yapacağımız hizmeti ve sorumluluğumuzun ne kadar ağır olduğunu ortaya koydu. Biz bu sorumluluğun bilinci içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu inanç ve güvenle çalışacağız. Başbakanımıza, Cumhurbaşkanı olarak vereceği hizmetlerde öncelikle sağlıklı ve başarılı hizmet dönemi diliyorum" ifadelerini kullandı.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi