29 Ekim – 4 Kasım tarihlerinin Kızılay Haftası olması nedeniyle Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş öncülüğünde, Altınordu Belediyesi personeli Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunduktan sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kan bağışının önemine değinirken, "Öncelikle Kızılay ekibine teşekkür ediyoruz. Yapılan bir çok ortak proje içerisinde tabiki yer alabilmek, sosyal sorumluluğu yerine getirebilmek, "Bir kan bir candır" prensibiyle haraket edebilmek önemlidir. Bugün de bu gerçekleşiyor. Ben daha önce bir çok etkinliklerine katılmaya gayret gösterdim. Şimdide Belediye Başkanı olarak ekibimizle birlikte kan bağış kampanyasına katıldık. Hedef, Türkiye'nin ihtiyacı olan zaman zaman da bunu başka kaynaklardan temin etmek zorunda kaldığımız en temel ihtiyacımız olan kanın ve kan ürünlerinin burada ülkemizde sağlanabiliyor olmasıdır. Ordu ili geçen yıl, kan bağış hedefine ulaşmış illerden bir tanesiydi, bu senede inşallah artarak devam edecektir. Altınordu Belediyesi ve çalışanları olarak bu katkı bizi son derece mutlu etti" diye konuştu.


DOKTOR DÖNMEZ: " ALTINORDU BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"



Ordu Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Doktor Cengiz Dönmez ise, "Kan Bağış kampayasına öncülük eden Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş'a ve Altınordu Belediyesi personellerine teşekkür ediyoruz. Ordumuzda kan bağış oranı her zaman artarak devam etmektedir. Altınordu Beldiyemizin ve Büyükşehir Belediyemizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bütün vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz" şeklinde konuştu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi