AK Parti Altınordu İlçe Binası'nda gerçekleşen ziyarette Başkan Tekintaş'a, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz eşlik etti.
Başkan Tekintaş ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugün sizleri yeni görevinizde başarılar dilemek için ziyaret ediyoruz. Bugüne kadar başardıklarımızı bundan sonra farklı bir çalışma prensibiyle, özellikle de güçlü, yeni bir dönemi başlatarak sürdürmeye devam edeceğiz. Belediye başkanı olarak, bizler Altınordu ilçesinin tamamının belediye başkanıyız. Ama seçildiğimiz, tabii olduğumuz bir teşkilatın var olduğunu asla unutmuyoruz. Siyaset bizim temel işimiz, siyasetin varlığı bizim temel esaslarımızından bir tanesidir.Ama bunu yaparken de milletimize adil olmaya söz verdik, sözümüze sadık olmaya devam edeceğiz. Birlikte istişaremiz, muhtarlarımızla, Büyükşehir Belediyemiz ve ekibiyle birlikte çalışmayı, il ve ilçe teşkilatımızdan alacağımız güç ve kudretle çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Diğer siyasi partilerimizi de zaman zaman ziyaret edeceğiz. Onlardan da bilgiler alacağız. Doğru bilgileri uygulayacağız, bizim eksiğimiz varsa onlardan aldığımız bilgileri daha düzenli ve düzgün hale getirmeye çalışacağız" diye konuştu.
AK Parti Altınordu ilçe Başkanı İbrahim Hekim, Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, "Şahsım ve yönetimim adına, Başkan ve Başkan Yardımcımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki birlik ve beraberliğimizi eksiksiz, istişare içinde devam edeceğini söyleyerek teşekkür ederim" şeklinde konuştu.Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi