Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, son valiler kararnamesi ile Ordu Valiliği görevine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Tekintaş’a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli’nin yanı sıra  Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç eşlik etti.

Ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Vali Balkanlıoğlu ile birlikte güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Altınordu İlçesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tekintaş, “Ordu’da olmanız bizi son derece mutlu etti. Sizlerin hizmetlerini, bu güne kadar ortaya koyduğunuz çalışmaların hem temposunu hem de halka verdiği farklılığı biliyoruz. Bundan biz de mutluluk duyuyoruz. Ekibimiz ile birlikte Altınordu Belediye’mizde şuana kadar bir alt yapı oluşturduk. Çalışma programını ortaya koyarak hedeflerimizi belirledik. Şimdi ise hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah sizlerle birlikte, ilçe kaymakamımız ve tüm kamu personelleriyle birlikte çok güzel işler başaracağız. İşin lokomotifi olarak önümüzde siz bir rehber olarak yolu açarken, biz de aynı yerden halkın bize verdiği sorumluluğu sürdüreceğiz. Sizleri Ordu Valisi olarak görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Bize düşen bir sorumluluk varsa bunu yerine getirmeye devam edeceğiz. İstişaremiz, çalışmalarımız daim olacak. Bu vesile ile birlikte ilimize hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

VALİ BALKANLIOĞLU: “MAKAMLAR FANİ, HİZMETLER BAKİ KALACAKTIR”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Başkan Tekintaş ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, makamların fani olduğunu, hizmetlerin ise baki kalacağını belirtti.

Vali Balkanlıoğlu, hedeflerinin vatandaşlara hizmet etmek olduğunun altını çizerek, yaptığı konuşmasında, “Biz kamu görevlisiyiz, ne kadar hükümet bizi buraya gönderse de sonuçta devletin temsilcisiyiz. Biz bütün vatandaşlarımıza eşit mesafede olarak çalışmak mecburiyetindeyiz. Ancak uyum son derece önemlidir. Aynen orkestradaki ahenkli ses gibi güzel bir hizmet olacağına inanıyorum. Ordu, Karadeniz Bölgesi’nin güzel bir vilayeti. Burada olmaktan mutluyum. Bu bir nöbet meselesi. Her şey  fani olduğu gibi makamlarda fanidir. Bizim de ne kadar kalacağımız belli değildir. Sizlere ve bizlere düşen, görevde kaldığınız süre içerisinde millete hizmet etmek, vatandaşlara yardımcı olmaktır. Bizim bütün amacımız budur. Vatandaşa ‘Allah razı olsun’ dedirtmektir. Biz görevin fani olduğunun bilincindeyiz. Neticede buraya saltanat sürmeye gelmedik.  İnşallah birlikte güzel hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.Haber Merkezi
Editör: Haber Merkezi