Başkan Tepe’nin açıklaması şöyle: “Dünkü Büyükşehir meclis toplantısında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’le ilçemizin önceki durumuyla ilgili küçük bir tartışma yaşadık. Kendisi, Çikolata Park’ın bulunduğu alana önceden çöp döküldüğünü söylerken projeyi şahsi imkânları dâhilinde yaptırdığını ima ederek, ‘Gülyalı’da çöp içinde oturuyordunuz. Çok çalışarak yaptık onları. Yaptım oturuyorsun, güzel resim çektiriyorsun’ deme yanlışına düşmüştür.

Sayın başkan, hatırlatmak isterim ki çöpün döküldüğü dönemde Gülyalı Belediyesi AK Parti’den seçilmiş bir belediye başkanı tarafından yönetiliyordu. Kendi pisliğinizi temizlediğiniz yerden bir kahramanlık öyküsü çıkarma girişiminizi Ordu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Biz ilçemizde yapılan her türlü hizmetin minnettarıyız. Bizim de Gülyalı’ya kazandırdıklarımız var. ‘Ben yaptım’, ‘sen yaptın’ kısır çekişmesine sürükleyerek olayı kişileştirmenizi hayretle karşılıyorum. Bu üslubu sizlere yakıştıramadığımı açıkça ifade etmek isterim.

Büyüğümüz olarak sizlere saygımız sonsuz ancak bilinmesini isteriz ki kimse kendi cebinden harcayarak bu hizmetleri gerçekleştirmiyor. Bizler kendimizi, kamunun kaynaklarını kamu için en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan hizmetçiler olarak görüyoruz. Yaklaşımınız, ‘Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu’ sloganınızın yerine ‘Atışan, Çatışan, Çekişen Ordu’ sloganınıza geçtiğinizi düşündürtüyor. Biz sizinle çatışmak değil, çalışmak istiyoruz. Lütfen bundan sonraki söylemlerinizi 19 ilçeyi kucaklayan bir üslupla sürdürünüz.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi