Hem camiye hem mesireye gelenler için önemli bir ihtiyacı karşıladık

Turnasuyu Mahallemizin Kapıcılı Camii’nde belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmayı değerlendiren Başkan Tepe, “Kapıcılı semti özellikle hafta sonları aileleriyle birlikte piknik yapmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri. Camimizin hemen yakınında bulunan bu alanla ilgili de hem cemaatimizin hem misafirlerimizin ihtiyaçlarını giderecek modern bir yapı inşa ettik. Eski tuvaleti yıkarak yerine hem geniş hem engelli ve kadın bölmeleri bulunan yepyeni hijyenik bir yapı kazandırdık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İbadethanelerimize desteğimiz sürüyor

Diyanete bağlı ibadethanelere desteklerin sürdüğünü ifade eden Başkan Tepe, “Camilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında vatandaşlarımızdan ve görevlilerimizden gelen talepleri karşılamaya özen gösteriyoruz. Temizlik, dezenfekte ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yanı sıra ibadethanelerimizden gelen boya ve inşaat malzemesi gibi talepleri de yerine getiriyoruz” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu

Kapıcılı semti sakinlerinin gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tepe, “Kapıcılı sakinlerimiz hem mahallelerinin hem de camilerinin ihtiyaçlarını gidermek ve daha da anlamlı çalışmalar ortaya koymak adına dernekleşmeye gittiler. Birlik ve beraberlik ruhu katarak mahallemize sağladıkları katkı için kıymetli konuklarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek daha güzel işlere imza atmayı diliyorum ” dedi.

Ziyaret sonunda Turnasuyu Mahallesi Kapıcılı Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hakan Ertaş, Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye, gerçekleştirilen çalışma için dernek ve semt sakinleri adına teşekkürlerini ifade eden plaket takdiminde bulundu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi