Paylaşmanın ve dayanışmanın yurdu Altınordu parolasıyla şehir genelinde büyük bir dayanışma ve paylaşma seferberliği yürüten Altınordu Belediyesinin sahadaki çalışmalarına bizzat katılan Başkan Tören, vatandaşların gönüllerini almaya, yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Ziyaretlerinde Şehit ve Gazi ailelerine özel ilgi gösteren Başkan Tören, mahallelerde bulunan şehit ve gazi ailelerini ziyaret ediyor, onların talep ve isteklerine diliyor. Evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş ailelere gerçekleşen vefa ziyaretlerinde şehitlerin kabirleri de ziyaret edilip dualar ediliyor.

Sosyal yardımlar kapsamında yaşlılar, hastalar, engelliler ve yetimler başta olmak üzere Mahallelerde hane ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Tören, ihtiyaç sahiplerini de unutmuyor. Belediye ekipleriyle ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Tören, "asla yalnız değilsiniz her koşulda yanınızdayız. Bu zor günleri paylaşma ve dayanışma ile hep birlikte geride bırakacağız" dedi.

Başkan Tören, hane ziyaretlerinin ardından Muhtar İslam Özkan ve mahalle sakinleriyle birlikte Belediyenin mahallede yürüttüğü çalışmaları da yerinde inceledi. Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi