Her Bayramda geleneksel hale getirilen partililerle Bayramlaşma töreni Ak parti il binasında yoğun katılımla yapıldı.
Parti İl Binasında yapılan Bayramlaşma törenine Milletvekilleri Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal, İhsan Şener, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Eski Milletvekillerimiz Eyüp Fatsa, Ayhan Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN
İl Başkanı Hüseyin Akyol, bizi bir bayrama daha kavuşturan Alemlerin Rabbi olan ALLAH’a hamd ediyorum diyerek başladığı konuşmasında ,bayramı da vesile kılarak ALLAH birliğimizi beraberliğimizi daim etsin ALLAH birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın duası ile konuşmasını sürdüren Akyol, buradan yerel Televizyonlarımız, yerel gazetelerimiz ve internet basını aracılığı ile ilimizde , il dışında ve yurt dışında bulunan tüm Ordu'lu hemşehrilerimin bir kez daha mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, hep beraber nice mutlu bayramlar diliyorum dedi. daha sonra Büyükşehir Belediyesinin iftar programlarının başarısına değindi, Büyükşehir Belediye Başkanlığımız Ramazan’da Ordu’da bu güne kadar yapılmamış dolu dolu çok güzel bir iftar hazırlayarak her akşam bir ilçede iftar programları düzenledi, sayın başkana buradan çok teşekkür ediyorum, biz iftar programlarını fırsat bilerek, hem ilçelerde hemşehrilerimizle buluştuk hemde 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını yaptık, ramazan bizim için bir nimet ve bir fırsat oldu dedi.

BU SEÇİMLERDE ORDU'DA HEDEFİMİZ % 65 'İN ÜZERİNDE OY ALMAKTIR
Akyol, İl Teşkilatımız Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini kurarak faaliyetlerine başladı, mübarek Ramazan’ı geride bıraktık şimdi Bayramı’da fırsat bilerek Milletvekillerimizle ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla tekrar tüm ilçelerimize seçim programı hazırladık, bayram süresince tüm ilçelerimizi ve mahallelerimizi ziyaret ederek, programları en iyi şekilde icra edeceğimize inanıyorum. İnşaALLAH bu seçimlerde Ordu’da hedefimiz % 65 in üzerinde oy almaktır. Çalışmalarımızın bereketli geçmesini, tekrar Birliğimizin ve Beraberliğimizin daim olmasını Rabbimden niyaz ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı.
İl Başkanı Akyol'un konuşmasından sonra Mileltvekilleri Fatih Han Ünal, Mustafa Hamarat ve İhsan Şener söz alarak partililerin bayramını kutladı.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi