Adıgüzel’in açıklaması şöyle: “Hilmi Güler, İşi gücü bırakıp kendi ilçe belediyelerindeki rezaleti bırakıp, bölgesinde yıldız gibi parlayan Gülyalı Belediyemize çamur atmaya kalkmıştır.

Sen önce git yurtdışına insan kaçakçılığı yapmak gibi yüz kızartıcı suçlara bulaşmış ilçe belediyelerine bak. Sen önce ruhsatsız taş ocağı işlettiği bakanlık tarafından da tespit edilip işletmesi kapatılan belediye başkanına sor, buradan gelen paraların kaydı nerde diye. Ortalığı pislik götüren, yollarında katır bile gidemeyen, çeşmeden solucan akan ilçelerin AKP'li belediye başkanlarına bir lafın var mı, onu duyalım. Gülyalı Belediye Başkanımızı kıskanmana bir diyeceğimiz yok, herkes takdir ediyor zaten.

Bu arada İlküvez çöp alanındaki rezillikler için “Hodri meydan, gel birlikte gidelim” demiştim, cevap vermek yerine inkar etmeyi tercih etmişsin. Ama seni yine yanıltıp zora sokmuşlar. O coğrafyada kırmızı benekli alabalık yetişmiyor demişsin ya, bak yine yanlış.

Hemen aydınlatayım seni. Sen önce yönettiğini zannettiğin ilin coğrafyasını öğren.

Çöp tesisi, Ünye'den denize dökülen Cüri Irmağı ile Akçay Irmağı’nın doğduğu yaylanın üzerinde. Suyu bazen Akçay Irmağı’na bazen Cüri Irmağına bırakıyorlar. Söz konusu Kırmızı Benekli Alabalıklar Cüri Irmağı’nın doğduğu Kındere mevkiinden Cuma Çayı olarak adlandırılan Saadet Değirmeni ve Şelalesi ile Gökçegelin Değirmeni ve Şelalesi’nin arasındaki 5 km alanda Kapılı - Kurtboğaz Mahalleleri arasındaki mevkide yetişmektedir.

Ama sayende yok oldular. Bu maddi alemde de manevi alemde de bunun bedelini hem halka hem Hakk'a ödeyeceksin.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi