Sanal Gerçeklik (VR-Virtual Reality), insanı bulunduğu yerden başka bir dünyaya taşıyan interaktif bir teknoloji olarak son zamanların en ilgi çekici teknolojilerinden biri. Sanal Gerçeklik bir çok sektöre yeniden yön verdiği gibi, artık konut projelerinin sunumlarında da kullanılıyor.

Ordu Kirazlimanı'nda geleceğin konforuyla inşa edilen Belde Evler projesi, satış ofisini ziyaret eden müşterilerine devrim niteliğindeki VR teknolojisiyle projeyi deneyimleme imkanı sunuyor. Sanal Gerçeklik Gözlüğünü bağlayan kullanıcı, elindeki kontrol cihazıyla birlikte Belde Evler projesini incelerken, daire içlerini, kullanılan malzemeleri, dairenin manzarasını ve Belde Evler'in dört mevsimini deneyimleyebiliyor!

VR gözlüğüyle dairelerini seçmek üzere bir araya gelen Belde Evler'in yeni sakinleriyle birlikte satış ofisinde tanıtım kokteyli düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu tanıtım kokteylinde düşüncelerini aldığımız proje yöneticilerinden Murad Yıldız, dünyanın hızla sanal gerçeklik yöntemine adapte olduğunu belirtti. Yıldız, en geç 5 sene içerisinde mimari proje sunumlarının tamamen Sanal Gerçekliğe dönüşeceğini ifade ederek, Ordu'da ilkleri gerçekleştiren Belde Evler'in daire seçiminde öncü bir teknoloji olarak VR teknolojisini tercih ettiğini belirtti.

Yıldız, ''Tümü deniz manzaralı olan dairelerimizi hem manzara görünümleri hem gerçek boyutlarıyla deneyimleme imkanı veriyoruz'' diyerek ziyaretçilerin projeyi baştan başa gezebildiklerini ve daireleri, içlerinde kullanılan malzemeye kadar detaylarıyla inceleyebildiklerini ifade etti. Haber Merkezi

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi