Türkiye'nin önde gelen kurumsal müteahhitlik firmalarından İntaya'nın öncülüğünde İntaya-Özmen-Köksal İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Belde Evler projesi, geçtiğimiz günlerde yapı ruhsatını ve kat irtifakı tapularını almış, şantiye alanında inşaat faaliyetlerine başlamıştı.

Ordu'da inşa edilen Belde Evler projesi çevre illerden gelen talebin artmasıyla birlikte ilk bölgesel lansmanını Giresun'da gerçekleştirdi. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısına, Belde Evler'in proje ortaklarından İntaya adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Koray Kurt, Köksal Turizm adına Murad Yıldız ve proje satış müdürü Volkan Başalp katıldılar.

 

Projede ruhsat ve tapuların çıkmasının ardından Ordu'dan ve çevre illerden yoğun talep aldıklarını ve bu talepler doğrultusunda satış sözleşmelerini yapmaya devam ettiklerini aktaran Başalp, “Artık Karadeniz insanı yaşadığı ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmeler ışığında, sadece duvarlarla çevrilmiş bir konut istemiyor; duvarların ötesinde, sosyal donatıları ve teknik donanımlarıyla, peyzaj alanları ve ticari alanlarıyla bir bütün olarak yaşayabileceği konut projeleri arıyor'' diyerek; Belde Evler'in, genel olarak Karadeniz bölgesinde ve özelde Giresun'da oluşan bu beklentiye en üst seviyede cevap verdiğini; projenin hem yaşamak için hem yatırım yapmak için ideal koşulları oluşturduğunu belirtti.

 

 

Örnek proje

Belde Evler adına söz alan Koray Kurt ise, İstanbul'da inşa ettikleri büyük ölçekli konut projelerinden Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde ve yüklenicisi oldukları 5. Levent, Bosphorus City, İstanbul Sarayları gibi projelerde uyguladıkları sosyal alanlı konut anlayışını, çağdaş mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle birlikte Belde Evler'e taşıdıklarını ifade etti. “Projemiz tamamlandığında sadece Karadeniz bölgesinin değil, Türkiye'nin örnek projelerinden birisi olacak'' diyen Kurt, Belde Evler'in yatırım değeri açısından Karadeniz bölgesinin en verimli projelerinden biri olduğunu belirtti.

 

Katılımcılar, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunun fuayesinde toplantı öncesi ve sonrasında Belde Evler projesini VR (Sanal Gerçeklik) gözlüğüyle 360 derece gezme imkânı buldular.

 

30 Mayıs 2020 tarihinde teslim edilecek olan Belde Evler, Ordu'nun en prestijli lokasyonlarından Kirazlimanı'nda, Belde Otel arazisi üzerine inşa ediliyor. Belde Evler, günümüzün çağdaş standartlara ve sosyal alanlara sahip konut beklentisine üst düzeyde cevap veriyor. Yüzde 70 peyzaj alanına sahip Belde Evler'de, fitness'tan sauna ve Türk Hamamı'na, squash'tan basketbol sahasına, kapalı yüzme havuzundan çocuk oyun alanlarına kadar her yaş ve ilgiye hitap eden sosyal alanlar bulunuyor. Ticari alanlarının yanısıra bünyesinde bulunan kreş, projenin dikkat çekici özelliklerinden biri. Tüm dairelerden deniz manzarası, daire içlerinde dünya markaları ve anahtar teslimi gibi özellikleriyle Belde Evler, hayal edilen standartlara sahip yaşam kalitesini ve yüksek yatırım değerini sakinlerine sunmayı hedefliyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi