Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kişisel Facebook hesabından yaptığı bir paylaşıma yorum yapan vatandaşın kendi mahallesini ziyaret etmesini istemesi üzerine birim müdürleriyle birlikte mahalleye giderek incelemelerde bulundu.

Başkan Tekintaş, incelemelerin ardından yaptığı değerlendirmede, sosyal medyanın önemine değinerek, vatandaşlarla iş birliği ve diyalogun önemli olduğunu söyledi.

Başkan Tekintaş, yaptığı açıklamada, “Şahincili Mahallesi 633 Nolu sokakta oturan bir kardeşimizin sosyal medya üzerinden yazdığı bir bilgi ışığında bugün aslında ilk hedefimiz onu görmekti. Vatandaşımızın istediği alanda incelemelerde bulunduk. Ardından yağmur sonrası tabloyu görmek için buraya geldik. Öncelikle milletimize teşekkür ediyorum. Bulunduğu yörenin hassasiyetini aktarabilmek varsa olumlu olumsuz tüm bilgileri bizimle paylaşmak üzere sosyal medyayı kullanıyorlar, biz de onu ciddi şekilde takip ediyoruz. Bugün o maksatla buradayız. Bu aktarımlar ve bilgilendirmeler devam edecek. Böylece vatandaşlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında yerinde incelemelerimiz sürdüreceğiz. Bir yandan problemlerin çözümü hızlanıyor, bir yanda da bizim beklentimiz olan vatandaşlarımız ile iş birliği ve diyalogumuz artıyor. Vatandaşlarımıza bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi