Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce devam eden çalışmalar aralıksız bir şekilde ilerliyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in büyük önem verdiği ulaşım seferberliği çerçevesinde mahalle ve grup yolları standartları yüksek bir ulaşıma kavuşuyor.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, il genelinde sürdürülen ulaşım çalışmaları kapsamında Kumru ilçesinde Ergentürk-Ballık mahallelerini Ünye’nin Yeşilkent mahallesine bağlayan güzergahta beton yol çalışması başlattıklarını bildirdi.

Çalışmalar sürüyor

Kent genelinde asfalt ve beton yol çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Güler, “Kış mevsimi öncesi yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İlçelerimizde mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezlerinde asfalt ve beton yol çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda, Kumru ilçemizde Ergentürk-Ballık mahallelerini Ünye’nin Yeşilkent mahallesine bağlayan 2,5 km uzunluğundaki yolu beton ile buluşturacağız. Ekiplerimizin yaptığı çalışmalara vatandaşlarımızda destek veriyor. En kısa sürede güzergahtaki çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Kumru ilçemize hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi