Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün Başkanlığında Ordu Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Müdürlüğümüz yöneticileri, kamu hastanelerinin başhekimleri, İl ambulans servisi başhekimi, başhekim yardımcıları, idari ve mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve yardımcıları katıldı.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kerem Dost Bilmez, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr.Özerhan Özer toplantıda birer sunum yaptı. Kamu hastanelerimiz, acil sağlık ve diğer sağlık hizmetlerinin mevcut durumları, hedefleri ve Bakanlığımızca uygulamaya konulan yeni düzenlemelerin paylaşıldığı sunumların ardından Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Dursun Tüzün kürsüye çıktı.

Sağlık Müdürü Op.Dr.Dursun Tüzün katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “Değerli mesai arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada Bakanlığımızın gerçekleştirdiği “beyaz reform”un detaylarını konuşmak için bir araya geldik. Öncelikle Sayın Bakanımız Dr.Fahrettin Koca’nın selamını iletmek istiyorum. Hepinize selamları var, çalışmalarınızda başarı dilediğini iletmemi istedi.” diyerek gerçekleştirilen beyaz reformun ayrıntılarını anlattı. Beyaz reformun sahada uygulanması ve ilimizde sunulan sağlık hizmetlerinin covid-19 pandemisi öncesi seviyelere çıkması için yapılacak çalışmaları paylaştı. Tüzün katılımcılara teşekkür ederek başarı dileğinde bulundu. Bir sonraki toplantının Ünye Devlet Hastanesi ev sahipliğinde tüm il yöneticilerinin katılımıyla yapılmasının kararlaştırılarak toplantı sonlandırıldı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi