Ligin ilk yarısının son maçında kendi taraftarı önünde lider Karaman Futbol Kulübü'nü yenerek devreye moralle giren Orduspor 1967 A.Ş.'de transfer çalışmaları da başladı. Teknik Direktör Cahit Erçevik'in yönetime verdiği listenin başında yer alan Bilal Gülden ile anlaşmaya varıldığı ve yarım sezon aranın ardından takıma döneceği açıklandı.

Geçtiğimiz sezon başında transfer edilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, kulüp tarihinin ilk profesyonel lig sezonunda takımla çıktığı 29 maçta attığı 3 gollük katkı sağlamıştı. Sezon sonunda sözleşmesi biten ve Almanya'ya dönen Bilal Gülden, amatör lig takımı TSG Weinheim'a transfer olmuştu. Gülden, Almanya'da ise sadece 11 maça çıktı.

Almanya doğumlu Bilal Gülden futbola Ankaraspor altyapısında başladığı Türkiye kariyerinde Ankaragücü, Kayserispor, Adana Demirspor, Boluspor, Eyüpspor, Samsunspor, Tokatspor , Bayburt İl Özel İdare, Kırşehir Belediyespor ve son olarak Düzcespor formları giymişti. Gülden geçen sezonun ilk yarısını Almanya Amatör Ligi'nde geçirmesine rağmen, Türkiye'deki kariyerinde ise Süper Lig’de 20, 1.Lig’de 71, 2.Lig’de 126 ve 3.Lig’de 44 maça çıktı.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi