Ünlüler ve Gönüllüler adı altında birçok ismin katıldığı Survivor'da yeni sezonda da her sosyal medya fenomeni hem de profesyonel sporcuların katılım göstermesi beklenirken, Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında yarışmacılar ortaya çıkmaya başladı. Önümüzdeki günlerde başlayacak fenomen yarışmada Orduspor Kadın Basketbol Takımı'nda da forma giyen basketbol oyuncusu Saadet Aysu Keskin de yer alacağı açıklandı.

15 Mayıs 1990 tarihinde Tekirdağ'da dünyaya gelen Aysu Keskin, kariyerinin henüz başında TED Ankara Kolejliler forması ile bir üst lige yükselme başarısının ardından 2014-2015 sezonunda Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Orduspor Kadın Basketbol Takımı'na transfer olmuştu. Genç Milli Takım forması de giyen basketbolcu, Orduspor kariyerinde de ligde Play-Off oynama başarısı gösteren takımın genç oyuncularından birisi olmuştu. 


Saadet Aysu Keskin Orduspor Kadın Basketbol Takımı'ndan ayrıldıktan sonra ise Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor, İzmit Belediyespor ve Uludağ Basket Nilüfer BSD'da oynadı. 

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi