Ordu Amatör Lig'de oynadığı takımlarda yaşadığı şampiyonluklarla dikkat çeken ve geçen sezon Bölgesel Amatör Lig ekibi Ordu Gücü Futbol Kulübü'nde kaptanlık yapan Birkan Aydın, yeni sezonda artık Ordu Futbolu'nda olmayacak. 1995 doğumlu orta saha oyuncusu, yeni sezonda Kocaeli Amatör Lig'inde forma giyecek.

Altınordu Belediyespor, Orduspor ve Orduspor 1967 A.Ş. formaları ile üst üste üç sezonda Özel Ordu Umut Hastahanesi Ordu 1.Amatör Lig'de şampiyonluk yaşayan Birkan Aydın, bu sürecin ardından Ankara Amatör Lig ekibi Ankara Kavaklıderespor ile anlaşmış ancak forma giyemeden takımdan ayrılmıştı. 2020-2021 sezonunda da Ulubey Belediyespor ile anlaşan ancak o sezon Covid-19 pandemi süreci nedeniyle lige katılım sağlamayan ekipte de forma giyemeyen Aydın, geçen sezon ise Bölgesel Amatör Lig'de Ordu Gücü Futbol Kulübü'nde kaptanlık yapmıştı.

Birkan Aydın geçtiğimiz sezon Ordu Gücü Futbol Kulübü'nün oynadığı 18 maçın 16'sında forma giymeyi başarırken, bu maçlarda iki kez gol atma başarısı gösterdi. Orta sahada oynayan aynı zamanda forvette de zaman zaman şans bulan Aydın, özellikle Orduspor kariyerinde attığı frikik golleriyle dikkat çekici bir performans sergilemişti.

SAMET KARADAĞ / ORDU YORUM

Editör: Haber Merkezi