Sezon başında transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olarak birçok takımın transfer listesine giren 19 yaşındaki Kadir Seven, TFF 3.Lig ekibi Orduspor 1967 A.Ş.’den Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’a transfer olmuştu. Yeşil-Beyazlı ekipte zaman zaman şans bulan genç stoper, ilk 11’de başladığı Galatasaray maçında ise arka adalesinden sakatlanmıştı.

Yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalması beklenen Kadir Seven, Galatasaray maçının üzerinden geçen bir aylık süre içerisinde Bitexen Giresunspor’un oynadığı iki karşılaşmada sakatlığından dolayı maç kadrosunda yer almadı. Kadir Seven’in bir iki hafta daha kadroda yer alması ise beklenmiyor.

Bu sezon yeni takımı Bitexen Giresunspor’da 6’sı Süper Lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 8 karşılaşmada çıkan Kadir Seven, özellikle Galatasaray maçındaki performansı ile alkış almıştı. Karabük doğumlu savunma oyuncusu, Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yaşadıktan sonra ise geçen sezon Play-Off oynayan Orduspor 1967 A.Ş.’de 3.Lig’de 24 maça çıkarak 3 gol atmıştı. 

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi