Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ziyaret sırasında ilk olarak üniversiteyi kazanarak Fatsa Öğrenci Yurdu’na kayıt yaptıran öğrencilere “Hoş geldiniz” dedi ve aileleri ile sohbet etti. Başkan Kibar’a Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa Öğrenci Yurdu Müdür Vekili Sevcan Çolak ve Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin’de eşlik etti.

Ziyaret sonunda ilk açıklamayı yapan Fatsa Gençlik ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, “Devletimizin verdiği tüm imkanları öğrenci kardeşlerimiz için seferber ettik.” dedi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı açıklamada, “Üniversite eğitimi için ülkemizin her bir köşesinden şehrimize gelen öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldik. Bir taraftan yurt kayıtları yapılırken bir taraftan yurda yerleştirme işlemleri yapılıyor. İşlemlerde en ufak bir kusur yok tüm yetkililerimiz büyük bir özveri ile bizlere emanet olan gençlerimizle özel olarak ilgileniyorlar hiçbir öğrencimiz dışarıda kalmadı. Fatsa’mızda misafir olan her bir öğrencimize ben hoş geldiniz diyorum onun da ötesinde ailelerimizin gözlerinin geride kalmaması için güven açısından bizlere emanet olduğunu söyledik. Ben öğrenci kardeşlerimizin İnşallah şehrimizde eğitimlerini en güzel şekilde tamamlayacaklarına inanıyorum. İnşallah eğitimlerini tamamlayınca ailelerinin mezuniyet törenlerine geldiği günü hep birlikte görürüz.” diye konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi