“Halk Günü”ne gelen vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak onları tek tek dinleyen Vali Sonel, kendisine iletilen sorunları ivedilikle çözüme kavuştururken, gerekli gördüğü hususlarda da ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Devletin sıcaklığını ve şefkatini yöre insanımıza her zaman göstermeye gayret eden Vali Tuncay Sonel, kurduğu samimi diyalogla da vatandaşların duasını alıyor.

Yaşlı, engeli olan, çocuklu, yetim öksüz ailelere öncelik veren Vali Sonel, “Halk gününe katılan vatandaşlarımıza kırtasiye, kıyafet, gıda ,alışveriş kartları desteği veriyoruz. Sağlıkla ilgili tedavisi yapılacaklar varsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. İş konusundan eğitime, yol konusundan sağlığa kadar vatandaşlarımıza destek vermeye çalışıyoruz. Yardımlarımızı devletimizin ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla gerçekleştiriyoruz. İletmek istediğiniz her konuda bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz” dedi.

Sorunlarının dinlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, ”Sayın Valimiz halk günlerinde ne zaman gelsek bizleri dinliyor, dertlerimize derman oluyor. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Rabbim ne dileği varsa kabul eylesin.” diyerek, Vali Sonel’e teşekkür ettiler.

Vali Tuncay Sonel, halk günlerinde çocuklarla da fotoğraf çektirerek, onları çeşitli hediyelerle sevindiriyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi