Geçtiğimiz hafta sahasında Atakum Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Orduspor, ligden düşmesi kesinleşmesine rağmen puanını -1 yapmıştı. Maça Orduspor'un galibiyetinden çok maç sonunda yaşanan olaylar damga vururken, Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Köse çok net ifadelerle olayları yorumladı. Köse, iyi değil doğru oyunla galibiyete ulaşan taraf olduklarını belirtti.


''İstediğimizi elde ettik''


Maçı genel anlamda şu şekilde değerlendirebilirim. İyi futbol ya da iyi şeyler yansıtamadık ancak doğru bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim. Oyuncu kardeşlerimizden istediğimiz, rakibin özelliklerinden faydalanmasını sağlamamaktı. Kadromuz daha da gençleşince, bizi anlama konusunda sıkıntılar olabiliyor ancak söyleneni yerine getirmeye çalıştılar. İstediğimizi elde ettik.


''Bizi hiçbir takımın durumu ilgilendirmiyor''



Futbolun doğasından olan en önemli şey herkes kazanmak istiyor. Biz haftalar önce küme düşen bir takımız. Biz düştük başkası düşmesin ya da başkası şampiyon olsun gibi bir isteğimiz yok. Her maçı kazanmaya yönelik oynayacağımızı zaten söylemiştik. Atakum takımının da küme düşme ile ilgili sıkıntıları olmuş olabilir. Ancak bu takımın bu seneki tek galibiyeti de Atakum takımının çekiştiği Çarşambaspor. Biz Çarşambaspor'u yenerken, Atakum'u yenmeyelim diye bir isteğimiz olamaz ki. Bizi hiçbir takımın durumu ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkarak onurumuz ve şerefimizle galibiyet almaya çalışacağız.


''Biz kimseden yardım istemedik''



Sivas'ta 4 gol yediğimizde kimseden yardım istemedik. Herhangi bir beklenti içerisine girmedik. Kimsenin bizeniye oynadınız diye soru sormasına gerek yok. Olaylar farklı boyutlara taşındı. Futbolculuk yaşantımda ve antrenörlük yaşantımda böyle çirkin işlerin içinde olmadım. Benim olduğum yerde böyle olaylar olmaz. Oyuncularımın zaten olma şansı yok.


''Herkese teşekkür ederim''



Hem matematiksel hem de şehirdeki zihinsel olaylara rağmen maçlara gelip bizi destekliyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz Orduspor'uz. Orduspor büyüklüğünden hiçbirşey 
kaybetmedi. 
ORDU YORUM / SAMET KARADAĞ / ÖZEL

Editör: Haber Merkezi