2021-2022 sezonunun ilk yarısının son dönemlerinde Orduspor 1967 A.Ş. ile anlaşmaya varan ve takımı geçen sezon Play-Off oynatma başarısı gösteren Cahit Erçevik, iki transfer dönemi gördüğü Orduspor 1967 A.Ş. kariyerinde takıma birçok takviye yaparken şu ana kadar ise 41 futbolcuya forma verdi. 

Göreve geldiği günden bu yana özellikle iç sahada gösterdiği performans ile taraftarların gönlünde yer eden Cahit Erçevik, bu sezon ise deplasmanda kaybettiği puanlarla dikkat çekiyor. Orduspor 1967 A.Ş.'de iki maç sonra girilecek devre arasında transfer çalışmalarının başlayacağı ve takıma ikinci yarı öncesinde en az 3-4 oyuncu takviye edileceği öğrenilirken, Erçevik'in 26 maçta 41 farklı oyuncuya görev vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Tecrübeli teknik adam Cahit Erçevik, Orduspor 1967 A.Ş. kariyerinde şu ana kadar 35 maçla Serhat Velioğlu'na şans verirken, onu takip eden isimler ise 32 maçla Metin Sevinç ve Ufuk Özcan oldu. Erçevik, takımın başında olduğu lig maçlarında Serhat Çakır'a 15 dakika, Eren Yalçın'a 25 dakika ve Arda Saltan ile Eyüpcan Temiz'e 26'şar dakika şans verdi. Cahit Erçevik görev aldığı süre boyunca takım kadrosunda bulunan Tevfik Doğukan Pala, Ahmet Çağrı Güney, Görkem Can Güner ve Tolga Yılmaz'a lig maçlarında süre vermedi.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi