Yayla merkezinde 62 adet binada uygulanan dış cephe iyileştirme çalışması, yaylanın çehresini değiştirdiği gibi, yaylaya olan ilgiyi de artırdı. Yapılan çalışmaların turizmde hareketlilik sağladığına dikkat çeken yayla esnafı ve vatandaşlar, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

“Çambaşı yaylasının cazibesi arttı”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, DOKA (Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı) iş birliğiyle hayat bulan proje kapsamında yaylanın yöresel kimliğine uygun bir çalışma ortaya konulduğunu ifade eden Başkan Güler, gerçekleştirilen dış cephe iyileştirme çalışmasının Çambaşı yaylasına olan ilgiyi artırdığını söyledi.

Başkan Güler, “72 obası ve 100 bin dönümlük alanı ile Türkiye’nin en geniş yaylalarından birisi olan Çambaşı Yaylası’nda 62 binanın dış cephesini iyileştirerek yaylanın güzelliğine güzellik katan bir görünüm sağladık. Yaptığımız bu çalışma ile yaylamıza olan ilgi arttı. Yerli ve yabancı binlerce turist yaz-kış demeden buralara geliyor. Yapılan çalışmadan esnaflarımız ve ziyarete giden vatandaşlarımız oldukça memnun. Ayrıca şehir merkezine olan araç trafiğini de kapatarak vatandaşların rahat yürüyüş ve alış veriş yapmalarını sağladık. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak turizm alanında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi