Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, ziyarette yaptığı konuşmada Ordu’nun yerel seçimlerde Türkiye’de büyük bir zafere imza attığını söyledi.

Başkan Dinç, yaptığı konuşmada, “ Ben öncelikle Ordu ilimizin damadı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Altınordu Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz yıllardır siyaseten birlikte olduğumuz arkadaşlarımız. Ordu ilimiz yerel seçimlerde tüm ilçe belediyelerini kazanarak Türkiye’de büyük bir zafer kazandı. 10 Ağustos’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destek ile kendisine yakışanı yaptı. Hem akraba ziyareti hem de değerli başkanlarımızı tebrik anlamında ziyarete geldik. Ordu’da değişim ve dönüşümün başlayacağının işaretlerini şimdiden görüyoruz. Başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

“BİZE VERİLEN YETKİYİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Çankırı Belediyesi ile dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti.

Başkan Tekintaş, Ordu’nun her zaman hak ettiği hizmeti alacağının altını çizerken, konuşmasında; “Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç bey’e hoş geldiniz diyorum. Bugün eşleri ile birlikte bizleri ziyaret ettiler, bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ben misafir olarak Çankırı Belediyemizi ziyaret etmiştim. Yaptıkları çalışmaları yerinde gördük. Bizim de uygulayabileceğimiz projeleri de orada görmüştük. Bugün başkanımızı ve ailesini burada ağırlıyoruz. Çankırı Belediyemizin yaptığı güzel çalışmaları yerinde görmek için bizde ekibimizi Çankırı Belediyemize yönlendireceğiz. Altınordu İlçemize hak ettiği hizmetleri sunabilmek için bize verilen yetkiyi en iyi şekilde kullanmaya devam edeceğiz. Dayanışma AK Partili belediyeler arası önemlidir. Bu süreçte hem fikri manada gerekse yaptığımız çalışmaların yürütülmesi ve siyasi iradenin ortaya çıkarılması manasında her türlü birlikteliği sürdürmeye devam edeceğiz. Önemli bir dönemi geçirmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımız tarafından seçildi. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar bizlere verdiği önemli hizmetleri ve istikameti biliyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah el birliği ile güç birliği ile yerel yönetimler, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız ile birlikte bu çalışmalar yürütülecektir.  Türkiye hak ettiği hizmeti alırken Ordu’da bu hizmetten geri kalmayacaktır. Hak ettiği tüm hizmetleri almaya devam edecektir. Bu vesile ile Başkanımıza ve ailesine tekrar hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ziyaret anısına Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e hediye takdim etti. HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi