Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sürdürülen çalışmayla birlikte, ilçe merkezindeki trafik yükünün en aza ineceğini söyledi.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Çatalpınar ilçesinde alternatif bir güzergah imkanı sağlayacak olan Bolaman Irmağı kenarında asfalt çalışması başlattıklarını belirtti.

Emniyet caddesi sıcak asfalta kavuşuyor

Sıcak asfalta kavuşacak güzergahın trafik yükünü en aza indireceğini söyleyen Başkan Güler, “Bolaman Deresi kenarında bulunan Emniyet Caddesi yolu daha önce stabilize bir haldeydi. Altyapı çalışmalarını tamamladığımız 2 kilometre uzunluğundaki güzergahta, sıcak asfalt çalışmalarını başlattık. Bu güzergâh ulaşım açısından tercih edilmediği için trafik yükü şehir merkezindeki cadde ve sokaklar üzerindeydi. Yeni güzergahla birlikte ilçe merkezindeki ulaşımı da rahatlatmış olacağız. Çatalpınar ilçemize hayırlı olsun” dedi.  Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi