Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler birlik beraberlik mesajı vererek, “Hüseyin Bey kardeşimiz kıymetli bir kardeşimiz. Valimizle, il başkanımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla büyük bir aileyiz. Sevgiyi büyütmeye geldik, Allah ağzımızın tadını bozmasın” dedi.

Programda konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Çaybaşı ilçesinin son yıllarda büyük hizmetler aldığını vurgulayarak, “Hüseyin Başkan bir vesileyle Ankara’ya geliyor ve maşallah tuttuğunu da koparıyor. Bizlerde ona her türlü desteği veriyoruz. Burada çok başarılı hizmetlere imza atıyor. Bugünde iki tane önemli açılışı birlikte yapıyoruz. İleride burada güzel bir hastaneyle birlikte hizmetler taçlandırılmış olur.” dedi.

Görkemli bir şekilde gerçekleşen açılış programına AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanı, siyasi parti temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi