Ordu Yorum/Celal Yıldız

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Ordu il başkanlığı devir teslim töreni yapıldı. Milletvekili aday adayı olan Osman Güngör’den boşalan il başkanlığına göreve yönetim kurulu üyelerinden Cemil Cebeci getirildi. Koltuğunu Cebeci’ye bırakan Güngör, “Gözüm arkada gitmiyorum” derken, koltuğu devralan yeni başkan Cemil Cebeci de, “Partimizi daha yukarılara taşımak için uğraşacağız” ifadelerine yer verdi.

Cebeci, “Ordu’da başarılı olacağımıza inanıyorum”

Kendisine il başkanlığı görevini veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MYK üyelerine teşekkür eden Cemil Cebeci, “Bu bir bayrak davası, hizmet yarışı. Partimizi nasıl büyütürüz, nasıl iktidara geliriz bunlar için çalışmalar yapacağız. Yeni yönetimde Ordu’da başarılı olacağımıza inanıyorum” açıklamalarını yaptı.

“Benim gönlüm birlikten yana”

Barış, adalet ve özgür Türkiye için, kendimizi ve çocuklarımız için hep beraber çalışacağız ve bu zaferi kazanacağız. Ordu’da CHP’yi birinci parti yapmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Kırgınlıkları, dargınlıkları bir tarafa atarak partimizi iktidar yapmak için hep beraber el ele verelim. Benim gönlüm birlikten yana” dedi.

Güngör, “Görevi bırakırken gözüm arkada kalmayacak”

Cemil Cebeci’ye yeni görevinde başarılar dileyen Osman Güngör, “Tek hedefimiz daha önceki ağabeylerimizden aldığımız bu bayrağı nasıl özverili bir şekilde taşıdıysak bizden sonraki arkadaşlarımızın da aynı amaca hizmet edeceklerine inanıyorum. Görevi bırakırken gözüm arkada kalmayacak” şeklinde konuştu.

“Yalanlara ve yalakalıklara karşı da mücadele ediyoruz”

Türkiye’de yolsuzluklara ve yoksulluklara karşı mücadele verdiklerini belirten CHP Eski İl Başkanı Osman Güngör, “Yolsuzluk ve yolsuzluklara karşı mücadele ederken aynı zamanda yalanlara ve yalakalıklara karşı da mücadele ediyoruz. Bunlar bizim bayrak yarışında mücadelemiz için olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi