19 Eylül Gazeteciler Derneği öncülüğünde bir otelde düzenlenen veda kahvaltısında Ordu ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerle son kez bir araya gelen Çetin Oranlı, memleketi Ordu’da basın camiasına hizmet veren bir kurumda görev almaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirtti. Oranlı, Tokat’a yolu düşen Ordulu gazetecileri ağırlamaktan mutluluk duyacağını belirtti.
Düzenlenen kahvaltıya 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Ünye Canik Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, Tokat Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Uluözlü, Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Büyükşehir Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurullah Yaldız, Altınordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şahin Sevinç ve çok sayıda gazeteci katıldı.
Kahvaltının ardından 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Çetin Oranlı’ya bir hatıra plaketi takdim etti. Ordu Yorum

Editör: Haber Merkezi