CEVAP VE DÜZELTME
Hafta ortasında 24/07/2013 tarihli gazetemizde manşetten yayınladığımız “ORDU’DA VİRÜS ALARMI” başlığı ile verilen habere ilgili ve yetkililerden cevap ve düzeltme gönderilmiştir. Ancak bizim haberimizde hiçbir kurum ve kuruluşu zan altında bırakmak gibi bir niyetimizin olmadığı da açıkça görünmektedir.
Gazetemiz adına yasal haklarımız saklı kalmak koşulu ve kurumlara da zarar vermemek sebebi ile gönderilen cevap ve düzeltmeyi yayınlamakta bir sakınca görmediğimizi kamuoyunun bilmesinde yarar vardır.
ORDU VALİLİĞİNDEN
"Ordu" da Virüs Alarmı"
BAŞLIKLI HABERE İLİŞKİN TEKZİP METNİ
İlimiz yerel gazetelerinden Ordu Yorum Gazetesinin 24.07.2013 tarihli baskısının 1 ve 2 sayfasın da "Ordu" da Virüs Alarmı" başlıklı haber yayınlanmıştır.
Gazete haberiyle ilgili olarak, Ordu Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan araştırmada haber İçeriğinde geçen bilgilerin tamamının gerçeği yansıtmadığı ve asılsız anlaşılmıştır.
Bu tür haberlerin somut bulgulara dayanmadan yapılması, kamuoyunun yanlış algılamasına ve yönlendirilmesine sebebiyet vermektedir.
Bu açıklamanın 5187 Sayılı Basın Kanunu'nun 14. maddesine istinaden aynı sayfada, aynı başlık altında yayınlanmasını kanuni haklarımız saklı kalmak suretiyle rica ederim.
Ömer ADAR
Vali Yrd. 

Hafta ortasında 24/07/2013 tarihli gazetemizde manşetten yayınladığımız “ORDU’DA VİRÜS ALARMI” başlığı ile verilen habere ilgili ve yetkililerden cevap ve düzeltme gönderilmiştir. Ancak bizim haberimizde hiçbir kurum ve kuruluşu zan altında bırakmak gibi bir niyetimizin olmadığı da açıkça görünmektedir.Gazetemiz adına yasal haklarımız saklı kalmak koşulu ve kurumlara da zarar vermemek sebebi ile gönderilen cevap ve düzeltmeyi yayınlamakta bir sakınca görmediğimizi kamuoyunun bilmesinde yarar vardır.

ORDU VALİLİĞİNDEN

"Ordu" da Virüs Alarmı"

BAŞLIKLI HABERE İLİŞKİN TEKZİP METNİ

İlimiz yerel gazetelerinden Ordu Yorum Gazetesinin 24.07.2013 tarihli baskısının 1 ve 2 sayfasın da "Ordu" da Virüs Alarmı" başlıklı haber yayınlanmıştır.Gazete haberiyle ilgili olarak, Ordu Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan araştırmada haber İçeriğinde geçen bilgilerin tamamının gerçeği yansıtmadığı ve asılsız anlaşılmıştır.Bu tür haberlerin somut bulgulara dayanmadan yapılması, kamuoyunun yanlış algılamasına ve yönlendirilmesine sebebiyet vermektedir.Bu açıklamanın 5187 Sayılı Basın Kanunu'nun 14. maddesine istinaden aynı sayfada, aynı başlık altında yayınlanmasını kanuni haklarımız saklı kalmak suretiyle rica ederim.

Ömer ADAR

Vali Yrd. 

Editör: Haber Merkezi