Ordu 1.Amatör Lig'de yaşadığı şampiyonluğun ardından 3 sezondur herhangi bir ligde mücadele etmeyen Orduspor hakkında, A Spor yorumcusu Savaş Çorlu ilginç bir anısını anlattı. A Spor’da yayınlanan Spor Gündemi programında Aykut İnce’nin sorularını yanıtlayan spor yorumcusu Savaş Çorlu, Yeni Malatyaspor’un küme düşmesini değerlendirirken Orduspor hakkında da bir takım açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın kampı için Avusturya'ya gittiğini belirten Savaş Çorlu, o dönem gittiği otelde sadece Chelsea, Galatasaray ve Orduspor'un kamp yaptığını öğrendiğini anlattı. Orduspor’un Avurturya Velden am Wörthersee’de kamp yaptığını anlattı ve o otelde Galatasaray ve Chelsea’nin de konakladığını söyledi. Çorlu, “Şaşalı günlerde, Hector Cuper’li Orduspor nerede? Biz bir kampa gittik Velden’de ‘Burada bir Chelsea bir Galatasaray bir de Orduspor kamp yaptı’ dediler. ‘Vay be Orduspor burada nasıl kamp yapar?’ demiştim.” dedi.

Konuya dahil olan yorumcu Haldun Dolmaç ise Orduspor 1967 ve 52 Orduspor kulüplerini kastederek “Şimdi iki tane Orduspor var.” açıklamasında bulundu.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi