Cumhuriyet Halk Parti Ordu İl Başkanlığında Saha Çözüm Eğitim Programı gerçekleşirdi. Programa CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış da katıldı.

Yerinde tespit!

CHP Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış, bu programda sürecin koordinasyonunu yürüttüklerini belirterek; “Bu koordinasyon sürecinde çeşitli illerde saha çözüm çalışması yürütüyoruz. Daha çok doğu illerinde çalıştık bugün Ordu’dan Karadeniz bölgesinde adım atmış olduk. Ordu’da 481 bin hane 47 bin iş yeri toplamda 530 bin kapıyı çalacağız yani Ordu’da çalınmadık kapı kalmayacak. Bu ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit edip hızlı çözüm önerileri ile iktidarımız döneminde bu talepleri gerçekleştireceğiz.” Dedi.

Ev ev dolaşacağız!

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Ordu’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; “CHP Genel Merkezimiz tarafından saha çözüm ekibi koordinasyonu adı altında bu çalışmayı başlatmış bulunuyoruz. Şuan Ordu’dayız önümüzdeki günler içinde Türkiye’nin birçok ilinde bu çalışmayı başlatmış olacağız. Bu çalışmanın ana amacı bölgede yaşayan tüm hemşerilerimize ulaşıp, CHP iktidarında iktidarımızın ilk 3 ayında ilk 6 ayında ilk bir yılında neleri yapabileceğimiz vaatlerini şimdiden vatandaşımıza anlatmak olacak. Bölgede yaşayan insanlarımızın CHP iktidarından beklentilerinin ne olduğunu bizzat  ev ev gidip bunları tespit etmiş olacağız. Bu çalışma 3 ay sürecek. 481 bin haneye ve 47 bin iş yerine ulaşmaya çalışacağız. 19 ilçede bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. Bu çalışmada 100 den fazla genç arkadaşımız ekip olarak sahaya inecekler, vatandaşın taleplerini soracaklar ve kayıt altına alacaklar. Bugün itibari ile bu çalışmada yer alçak arkadaşlarımızı tespit edeceğiz ve onlar belirli bir eğitim süreceği olacak sonra sahaya inecekler. Biz Ordu’dan Parlamentoda daha çok milletvekili görmek istiyoruz. Bu çalışmadaki amaçlarımızdan biri de budur. Amacımız var olan sorunları tespit etmek, tespit ettiğimiz sorunları da CHP iktidarında çözmek olacak.” Diye konuştu. Ordu Yorum/Neşe Çakar Erkin

Editör: Haber Merkezi