CHP İl Başkanı seçilen Av. Atila Şahin, dün mazbatasını alarak göreve başladı. Parti binasında düzenlenen tören ile görevi eski başkan Yusuf Furtun’dan devralan av. Atila şahin, bu görece tekrar gelmekten çok mutlu olduğunu belirtti.

Yeni Başkan Şahin; “ CHP’nin iktidara doğru emin adımlarla yürüdüğünü görünce daha da heyecanlanıyorum. Yeni dönemde emin olun kapı kapı dolaşacağız. Bundan önceki dönemde görev yapan bütün il yöneticisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yine birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Her zaman partimin hizmetindeyim”

Şahin; “Kongre sürecinin bir yarış olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bu bir savaş değil. Kongrede arkadaşlarımızla yarıştık, bir kazanan mutlaka olacaktı, siz beni tercih ettiniz. Diğer arkadaşlarımız asla kaybetmedi. Yine beraber siyaset yapmaya devam edeceğiz. Bizim, bizi tercih etmeyen hiçbir arkadaşımıza kırgın olmaya hakkımız yok. Seçim olduğuna göre mutlaka bir tercih olacaktır. Bu tercihe saygı duymak olmazsa olmazdır.

Bütün hayatım boyunca bu partiye hizmet ettim, etmeye de devam edeceğim. Bu partiye emek harcamış ağabeyim, birlikte görev yapmaktan onur duyduğum Yusuf Furtun’a çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Ordu Yorum/Neşe Çakar Erkin

 

 

Editör: Haber Merkezi