Çabuk açıklamasında, “Hukuk kararlarını ve ortalığa saçılan TÜGVA işe alım listelerini gündemden düşürmek için verdiğiniz çaba bizleri sadece gülümsetiyor!” diyerek Ordu Büyükşehir Belediyesini işaret etti, “sen İstanbul’u bırak, Ordu’ya bak. Ordu Büyükşehir Belediyesinin ortaya saçılan evraklarını konuşabiliyor mu?” diye sordu.

TÜGVA Ordu İl Temsilcisi Ahmet Güler geçtiğimiz günlerde üyelerle birlikte basın toplantısı düzenleyerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin TÜGVA Adalar İlçe Temsilciliğini tahliye etme kararını protesto etmiş, Başkan Ekrem İmamoğlu’nu da tepki göstermişti. TÜGVA’nın basın toplantısının üzerine CHP Ordu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çabuk açıklama yaparak TÜGVA Ordu İl Temsilciliğini eleştirdi.

CHP Ordu İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çabuk yaptığı açıklamada,  “Kendilerine yok pahasına tahsis edilen Büro’da kına organizasyonu yapan TÜGVA’nın Ordu Temsilcisi İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu hakkında ülkemizin bugünü ve geleceği için çalışmak ve üretmek olan, binlerce yıllık vakıf geleneğine sadık olan güzide teşkilatımızı yıpratmak olan bu operasyon, bizi daha da güçlendirecek ve birlik beraberliğimizi pekiştirmekten başka hiçbir işe yaramayacaktır” Demiş… Hukuk kararlarını ve ortalığa saçılan TÜGVA işe alım listelerini gündemden düşürmek için verdiğiniz çaba bizleri sadece gülümsetiyor!” dedi.

 “Sen İstanbul’u bırak, Ordu’ya bak!”

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ilgili de ciddi iddialarda bulunan Mustafa Çabuk, “Ordu Temsilcisi Ahmet Güler, Ordu Büyükşehir Belediyesinin ortaya saçılan evraklarını konuşabiliyor mu? diye sordu, “Sen İstanbul’u bırak, Ordu’ya bak!” Ordu’nun önde gelen gazeteci isimlerinin rant ve yolsuzluk söylemlerine karşı çıkabiliyor mu?

Sorarlar adama sizin de kiranızı Ordu büyükşehir belediyesi mi ödüyor? Yoksa göklere sığdıramadınız vakfınız siyaset mi yapıyor!” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi