Önümüzdeki sürecin örgütlenme açısından iyi bir dönem olduğuna değinen CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, tüm kadroların harekete geçmesini sağlayacaklarını söyledi.

“Gençliği parti içine çekemezsek yol kat edemeyiz.”diyen Şahin, şöyle devam etti; “Merkez ilçe başkanıyken fındık üreticileri derneği ile sürekli görüşürdük. Daha seçilmeden önce üniversite ile nasıl bir organik bağ kuracağım yönünde çalışmalarım oldu. Ordu’da bir gençlik rüzgarı esiyor. Fatsa ilçe başkanımız 33 yaşında ve yönetimi pırıl pırıl gençlerden oluşuyor. Gölköy’de de aynı şekilde genç bir kadro var. Tecrübe ile dinamizmi bir araya getirmemiz lazım. CHP gibi bir partinin en önemli ana damarı kadınlardır. 2010 yılı referandumunda ilçe başkanı iken kadınların partiye neler kazandırdığını gördüm. Aynı sinerjiyi tekrar yakalayacağız.”

“Her eleştiriye açığız”

Birçok kişinin il başkanlığı yarışını kavga haline dönüştürmeye çalıştığını belirten Şahin; “Her türlü eleştiriye açığız ama bu partide kavga diye bir şey söz konusu olmayacak. CHP’de kimse kimsenin adamı değildir, olamaz da. Dostluk ve barış içinde geçen bir seçim yaptık. İlk yönetim kurulu toplantısına benimle birlikte yarışan İsa Yazıcı ve Osman Çakmak’ı davet edeceğim. Benim için onlar da il başkanıdır” diye konuştu.
Ordu Yorum/Neşe Çakar/Özel  Haber

 

 

Editör: Haber Merkezi