Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Genç Çiftçi Projelerine 30 bin TL'ye kadar hibe yoluyla destek verilmesine dair karar kapsamında Kumru ve Gürgentepe İlçelerinde çiftçilere bilgilendirme toplantıları yapıldı.

Kumru'da yapılan bilgilendirme toplantısında İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Funda Güneş ve Ziraat Yüksek Mühendisi Taner İşevi tarafından, Gürgentepe ilçesinde yapılan toplantıda ise Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ferudun Şensoy ve Ziraat Mühendisi Ünal Sevim tarafından, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında kırsal alanda ikamet eden ve tarımsal faaliyet gösteren veya göstermek isteyen 18-40 yaş aralığında olan gençlerin istihdamına katkı sağlamak amacıyla 30 bin liralık hibe desteklemesi hakkında genel bilgiler verilmiş, proje konuları, başvuru şekli, genç çiftçilerde aranacak şartlar, istenecek belgeler gibi konularda sunumlar yapıldı.

Genç Çiftçi projeleri için başvurular 12 Nisan – 11 Mayıs tarihleri arasında İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine yapılacak. Ordu Yorum

 

Editör: Haber Merkezi