Çikolata Parkın Ordu’nun en tatlı projelerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Projemiz yüzde 40 seviyesine geldi. Geçtiğimiz yıl hukuki sorunlar çıkmıştı bu yıl ise müteahhidimizin gayretleriyle Çikolata Park, sadece Ordu’muzun değil ulusal gündemin de takibinde olan bir proje hâline geldi” diye konuştu.

 

“Önemli bir cazibe merkezi hâline gelecek”

 

Projenin nikâh salonları, çikolata üretim ve satış reyonlarıyla önemli bir cazibe merkezi olacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Çikolata Park Projemiz içerisinde restoranı, önemli bir ihtiyaç olan açık kır düğünü salonu, 100 kişilik nikâh salonu ve 200 kişilik VIP nikâh salonlarıyla Ordu’muzun artan düğün ve nikâh ihtiyacına cevap verecek bir cazibe merkezi ortaya çıkacak. Bunun yanı sıra Çikolata Park çikolata üretim merkezleri, satış alanları ve reyonlarıyla havalimanımızın hemen yanında olması sebebiyle hem ticari potansiyeli yüksek olan bir merkez hem de yolcuların vakit geçirebileceği bir alan hâline gelecek” ifadelerini kullandı.

 

“En az 15 sanat eserinin minyatürü burada sergilenecek”

 

Projeye ek ilave talepte bulunulduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “İstanbul’da çoğumuzun yakından bildiği Minyatürkte olduğu gibi ülkemizin ve dünyanın önemli sanat merkezlerinin minyatür alanlarını da Çikolata Parkımızın içerisine monte etmiş olacağız. Alanımızın durumuna göre en az 15 tane dünyaya mal olmuş sanat eserlerini de burada sergileyerek başta öğrencilerimiz olmak üzere hemşehrilerimizin buradan istifade ederek hoş vakit geçirmesini sağlamak istiyoruz. Hiçbir eksiğimizin olmadığı projenin yapımı tamamlandığında her yönüyle güzel ve tatlı bir proje hizmete sunulmuş olacak” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi