Altınordu Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirdiği etkinlikte Türkiye’nin rekortmen çizgi filmi Rafadan Tayfa'nın kahramanları bol eğlenceli bir müzikal şov ile Altınordu’lu çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi

Hem konser hem de tiyatro tadında gerçekleşen "En Sevdiğim rafadan" adlı müzikal şov iki seans olarak çocuklar ile buluştu. Eğlendirirken, dinlendiren ama aynı zamanda değerler eğitimi ile bilgilendiren programda salonu hınca hınç dolduran çocuklar hem stres attılar hem de enerji ve moral depoladılar. Palyaçolar eşliğinde doyasıya eğlendikleri etkinlikte baştan sona yanlarında olan Başkan Aşkın Tören’e çocuklar yoğun sevgi gösterisinde bulundular.

Başkan Aşkın Tören, “Ben sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum, salonun heyecanı beni de titretti. Ailelerimize, bugünü bize ve rafadan tayfa ailemize ayırdıkları ve sizlerle bizi buluşturdukları için ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 “Çocuklarımız gülerse dünya güler”

Bugüne kadar birçok kültürel ve sanatsal etkinlik gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Tören, “Sizlerle birlikte birçok etkinlikte bir araya geldik, her biri bizim için çok anlamlıydı, çok değerliydi. Bugün yine siz sevgili çocuklarımızla bir arada olmaktan, kültürün sanatın şehri olmaktan ve çocuk dostu Altınordu, Ordu iddiamızı perçinlemekten duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum. Çocuklarımız gülerse Ordu güler, Ordu gülerse Türkiye güler, Türkiye gülerse dünya güler. Dolayısıyla hiçbir çocuğumuzun mahsun olmadığı, özellikle mazlum coğrafyalardaki çocuklarımızın da tebessüm ettiği geride kimsenin kalmadığı, mutlu huzurlu tüm dünya çocuklarının güldüğü bir dünyayı Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu şehir en çok da çocuklarımıza yakışıyor

Ayrımsız tüm kesimlere hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Tören, “Bizler yöneticiler olarak hiçbir ayrım yapmaksızın imkanlarımız ölçüsünde şehrimize ve insanımıza hizmet ederken, şehrimizi daha ileriye götürmek için çaba sarfederken geride kimseyi bırakmamaya özen gösteriyoruz. Ama en çok da bu şehir çocuklarımıza yakışıyor. Menekşelerim, kıymetli evlatlarım, onların çok kıymetli aileleri, her birinize bütün etkinliklerimizde bütün programlarımızda göstermiş olduğunuz ilgi destek için bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi