Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkında çocuklara özel düzenlenen yarıyıl hediyesi sömestr sinema etkinliğinin 2. Gününde “Mutlu Oyuncak Dükkânı" adlı animasyon filmi çocuklar ile buluşturuldu.

Yardımlaşma ve birlikte hareket edebilme duygularının pekiştirildiği filmde Mutlu Oyuncak Dükkânında sakin ilerleyen bir sonbahar günü; fırtınaya yakalanıp sahibinden ayrı düşen oyuncakları sahibine kavuşturmak için bir araya gelen kahramanların macerasının konu edildiği TRT yapımı film ile sinema salonunu hınca hınç dolduran çocuklar macera dolu keyifli bir yolculuğa çıktılar.

Altınordu Belediyesince ikram edilen Organik Elma Suyu ve patlamış mısır eşliğinde çocuklar sinema keyfi yaşarken onları bekleyen aileler de sıcak bir ortamda ikram edilen çay ve kahveler eşliğinde ettikleri sohbetler ile keyifli bir gün geçirdiler.

Çocuk dostu bir şehir ve çocuk dostu bir belediye olduklarını söyleyen Başkan Aşkın Tören, "çocuklarımızın duygu dünyaları ve ruhsal gelişimlerinde kültürel ve sanatsal etkinlikler önemli bir yer tutmaktadır. Çocuk dostu şehir ve çocuk dostu belediye olarak çocuklarımızı yarınlara her yönüyle hazır hale getirmek amacıyla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü şehrimizin de milletimizin de ülkemizin de yarınları çocuklarımızdır" şeklinde konuştu.

Hafta içi; her gün 18.30’da tek seans olarak devam edecek olan çocuklara özel sinema etkinliği hafta sonu ise yeni sürprizler eşliğinde iki seans olarak devam edecek. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi