Altınordu’da 2021- 2022 Eğitim Öğretim döneminde 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler için düzenlenen çocuk şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

B.B. Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe katılan Başkan Tören’e hem ailelerin hem de çocukların ilgisi ve sevgisi yoğun oldu. Kermes çadırlarını da ziyaret eden Başkan Tören, vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Programda kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarışan çocukların hepsinin isteğini yerine getiren Başkan Tören kendisine gösterilen sevgi ve ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Çocukların oynadığı kadim ve geleneksel oyunlara da eşlik eden Başkan Tören, programda bir de konuşma yaptı.

Başkan Tören, “Sevgili çocuklar sizler Kur’an-ı okurken medeniyetimizi inşa eden bütün değerlerimizin de muhafazasını emanet alacaksınız. Yolun çok başındasınız. Gönlünüz her daim açık olsun, gönlünüze her daim hakikat aksın. Muhafaza ettiğiniz değerler ile geleceği inşallah siz inşa edeceksiniz. Sizleri milletimizin umudu olarak yetiştirecek çok kıymetli ailelerimize ve hocalarımıza gönül dolusu teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi