Uzunkum Plajında (Demas) ilk olarak sahneye aslen Fatsa Aslancami mahallesi doğumlu sanatçı Elif Kaya sahne aldı. Söylediği şarkılarla hayranlarını eğlendiren sanatçı Elif Kaya, “Fatsa’da şuan beniz izleyen herkesi ailem gibi görüyorum. Burada sahne almak benim için çok anlamlı.” dedi.
Sanatçı Elif Kaya’nın ardından Türk rap müziğinin sevilen sesi Eypio sahneye çıktı. Hayranlarının yoğun ilgisi ile sahneye çıkabilen ünlü Rapçı Eypio yaklaşık bir saatin üzerinde sahne hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Konser için alanı dolduran müzikseverler Eypio’ya şarkılarında eşlik etti.

Hem sanatçı Elif Kaya’ya hem de Rapçı Eypio’ya sahnede çiçek takdiminde bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “10. Çınar Festivalini düzenlemeye karar verdiğimiz zaman özellikle değerli gençlerimize Fatsa’da kimleri görmek istersiniz diye sormuştuk. Büyük bir çoğunluğumuz Eypio’yu istemişti. Gençlerimiz istedi, biz sanatçıları davet ettik onlarda bizi kırmadılar geldiler. Bu coşkulu kalabalığı görünce gençlik yıllarım aklıma geldi aslında çok yaşlı değiliz ama. Biz de bir gençliğin abisi olarak gençler ne istiyorsa 7/24 saat esaslı hizmetinizdeyiz. Her şeyin en güzeline layık olan gençlerimiz ve her şeyin en güzeline layık olan Fatsa’mızda sizler için çalışmaya gayret edeceğiz.” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi