Çamaş’da İki dönem Belediye Başkanlığı yapan, Çamaş’ın kanaat önderlerinden Ali Karapınar’ın cenaze merasimine katılan Başkan Şanlıtürk ve Tomakin, merhuma Allah’tan rahmet, Ailesine, sevenlerine sabır diledikten sonra ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, AK Parti ilçe başkanı Bilal Şen, MHP ilçe başkan yardımcısı Cemal Armutlu’nun da katıldığı ziyaretlere teşkilata mensup çok sayıda yönetici de katıldı.

Esnaf ve vatandaşların talep ve isteklerine kulak vererek notlar alan başkanlar, taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı yönünde hem fikir oldular. Ziyaretlerde en çok dikkat çeken husus ise İlçe vatandaşlarının Başkan Şanlıtürk ve Tomakin’den, Çamaş İlçesine fındık alım noktasının kurulması oldu. Toprak Mahsülleri Ofisinin (TMO), ilçede fındık alım noktası açmasını bir an önce beklediklerini dile getiren vatandaşların bu taleplerini ise çözümü noktasında TMO yetkililerine ileteceklerinin sözünü veren başkanlar, Cumhur İttifakının uyum içerisinde Orduluların taleplerini yerine getirmede azami gayret göstermeye devam edeceklerini belirttiler.

Ziyaretlerde oldukça yoğun ilgi gören MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk ve AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, ziyaretlerin ardından MHP Çamaş İlçe Başkanlığı ve AK Parti Çamaş İlçe Başkanlıklarını birlikte ziyaret ettiler. Bugüne kadar Çamaş’ta yapılan yatırım ve hizmetleri de yerinde inceleme fırsatı bulan başkanlar, Her iki ilçe başkanından önümüzde ki süreçte Çamaş’ta planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler aldılar.

Cumhur İttifakının kamu ve yerel yönetim hizmetlerinde ortaya koyduğu performans ve uyumundan memnuniyetlerini dile getiren Çamaş’lılar da her iki başkana teşekkür ederek, TMO konusunda ki hassasiyetin öncelik kazanmasını yineleyerek, yapılan hizmetlere de minnettar olduklarını söylediler. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi