12 Haziran’da Yunanistan’ın Volos Limanı’ndan başlayarak, Gürcistan’ın Poti Limanı’na kadar uzanacak ve 22 Ağustos’ta İstanbul’da bitecek olan etkinlikte yer alan 24 yat, yarın saat 11.00 sularında Perşembe ilçesinin Kışlaönü Balıkçı Barınağı’na demir atacak.

“Argonotların İzinde, Altın Postun Peşinde” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik hakkında açıklamada bulunan Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği(DADD) Başkanı Zafer Türkmen, “Ülkemizde, öncelikle gerçek deniz sevgisine dayalı amatör denizciliğin gelişmesini hedefleyerek yola çıkan derneğimiz DADD, düzenlediği ikinci Karadeniz Rallisi ile ülkemizin Karadeniz kıyılarını yeniden keşfe çıkıyor. Türkiye’mizin en uzun kıyı şeridine sahip Karadeniz’in limanlarında duraklayacak olan DADDralli Karadeniz 2018 “3 Ülke, 1 Hikâye”, bu kez 12 Haziran’da Volos-Yunanistan’dan başlayıp Poti-Gürcistan’a kadar uzanacak ve sonrasında 22 Ağustos’ta İstanbul’da bitecek” dedi.

“DADDralli Karadeniz 2018” etkinliği kapsamında, yarın saat 11.00’de Perşembe ilçemizin Kışlaönü Balıkçı Barınağına demir atacak yatlarda bulunan konuklar, aynı gün Yason Burnu, Bolaman Kalesi, Boztepe gibi tarihi ve turistik mekânları gezecekler. Etkinliğe katılan misafirler, Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık tarafından da kabul edilecek. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi