2022-2023 sezonunda mücalede ettiği Ordu 1.Amatör Lig C Grubu'nda, geçmiş sezonlarda olduğu gibi yine birçok genç oyuncuyla mücadele eden Demirspor'da, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketi öncesinde oynanan son iki maçın sonrasında Play-Off hedefi daha da sesli konuşulmaya başlandı. Devre arasında yaptığı takviyelerle çıkışa geçen Demirspor, kaldığı yerden devam edecek liglerde yine kazanmak istiyor.

Bu sezon özellikle ilk yarıda istikrarsız bir performans ortaya koyan Demirspor 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak sezonun ilk yarısını 9 puanla kapatmıştı. Sezonun ikinci yarısına da Saraycık Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan Mavi-Beyazlı ekip, bu maçın ardından ise çıkışa geçmişti.

Demirspor, ligin yeni ekibi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Gençlik ile sezonun ikinci yarısında oynadığı maçı 4-0 kazanırken zirve mücadelesi veren Esnafspor karşısında da üç puanı 2-1'lik skorla aldı ve son iki maçtan altı puan çıkardı. Demirspor, ligde 12.haftanın ardından topladığı 15 puanla Play-Off potasının bir basamak arkasında 5.sırada yer alıyor.

SAMET KARADAĞ

Editör: Haber Merkezi